Yksityisten sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen tuottajien ja itsenäisten ammatinharjoittajien toimintakertomuspalvelu
Etusivu Yhteystiedot Asioi verkossa
På svenska

Asiointipalvelu on tarkoitettu yksityisen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujentuottajien ja itsenäisten ammatinharjoittajien toimintakertomusten antamiseen. Vuoden 2020 toimintakertomuksia voi antaa 7.1.2021 alkaen. Aloita valitsemalla "Asioi verkossa" palvelun yläpalkista.

Yksityisten terveydenhuollon palvelujentuottajien ja sosiaalipalvelujen tuottajien sekä itsenäisten ammatinharjoittajien on annettava vuosittain toimintakertomus lupaviranomaiselle edeltävästä vuodesta kuluvan vuoden helmikuun loppuun mennessä (laki yksityisestä terveydenhuollosta (152/1990) 10 § ja laki yksityisistä sosiaalipalveluista (922/2011) 16 §). Esimerkiksi vuoden 2020 toimintakertomukset annetaan 7.1.-28.2.2021. Valvira on lupaviranomainen silloin kun palvelujen tuottaja toimii kahden tai useamman aluehallintoviraston alueella, muutoin lupaviranomainen on kunkin alueen aluehallintovirasto.
 

Kaikki asiakkaat tunnistautuvat Valveri-toimintakertomuspalveluun

  • omilla pankkitunnuksilla,
  • mobiilivarmenteella tai
  • varmennekortilla.

Palvelujen tuottajat tarvitsevat Valveriin "SOTE- lupa- ja ilmoitusasioiden hoito"-nimetyn valtuuden tai oikeuden suomi.fi:ssä. Ohjeita Suomi.fi -valtuuksista saatte Digi- ja väestötietoviraston (DVV) Suomi.fi-palvelusta ja Valviran nettisivuilta. DVV:n organisaatioiden asiakaspalvelusta saa tukea suomi.fi-palvelujen käyttöönottoon.

 

Muuta aiheesta