Etusivu Yhteystiedot
På svenska

Asiointipalvelu on tarkoitettu

1. yksityisen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujentuottajien ja 2. itsenäisten ammatinharjoittajien

toimintakertomusten antamiseen.

 

Vuoden 2020 toimintakertomuksia voi antaa 7.1.2021 alkaen.

Yksityisten terveydenhuollon palvelujentuottajien ja sosiaalipalvelujen tuottajien sekä itsenäisten ammatinharjoittajien on annettava vuosittain toimintakertomus lupaviranomaiselle edeltävästä vuodesta kuluvan vuoden helmikuun loppuun mennessä (laki yksityisestä terveydenhuollosta (152/1990) 10 § ja laki yksityisistä sosiaalipalveluista (922/2011) 16 §). Esimerkiksi vuoden 2020 toimintakertomukset annetaan 7.1.-28.2.2021. Valvira on lupaviranomainen silloin kun palvelujen tuottaja toimii kahden tai useamman aluehallintoviraston alueella, muutoin lupaviranomainen on kunkin alueen aluehallintovirasto.
 
 

Kaikki asiakkaat tunnistautuvat Valveri-toimintakertomuspalveluun omilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Lisäohjeita Suomi.fi -valtuuksien tekemiseen ja hyödyntämiseen saatte Digi- ja väestötietoviraston (DVV) Suomi.fi-palvelusta. DVV:n organisaatioiden asiakaspalvelusta saa tukea suomi.fi-palvelujen käyttöönottoon.
 
 

Huomaathan, että sosiaali- ja terveydenhuollon lupiin ja ilmoituksiin liittyvät asiat tehdään Valviran sähköisessä asioinnissa.

Lisätietoa ja ohjeita löydät Valviran ja aluehallintoviraston internet-sivuilta.

Tarvittaessa ole yhteydessä:

1. Valtakunnallisissa sosiaali- ja terveydenhuollon luvissa ja ilmoituksissa, Valviran tietopyynnöissä ja suoraan rekisteriin liittyvissä asioissa Valviraan: 

  • sosiaalihuolto yshluvat[a]valvira.fi,
  • terveydenhuolto ythluvat[a]valvira.fi tai
  • rekisteri valveri[a]valvira.fi

2. Itsenäisten ammatinharjoittajien asioissa ja yhden aluehallintoviraston alueelle rajoittuvissa lupa-asioissa ko. alueen aluehallintovirastoon sekä yhden aluehallintoviraston alueelle sijoittuvissa tietopyynnöissä ko. aviin:

  • Etelä-Suomen aluehallintovirasto, kirjaamo kirjaamo.etela[a]avi.fi
  • Itä-Suomen aluehallintovirasto,  kirjaamo.ita[a]avi.fi
  • Lapin aluehallintovirasto, kirjaamo.lappi[a]avi.fi
  • Lounais-Suomen aluehallintovirasto, kirjaamo.lounais[a]avi.fi
  • Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto, kirjaamo.lansi[a]avi.fi
  • Pohjois-Suomen aluehallintovirasto, kirjaamo.pohjois[a]avi.fi

Saavutettavuusseloste